Kiemelt ajánlatok

Csali Vendégház Tisza-tó

Szalóki Üdülőház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Életfa vendégház

Legénd Üdülőfalu

Bónom-zugi nyaraló

Kőtenger Panzió

Spirit Apartman

Margaréta Apartman Ház

Fekete Macska Panzió

Balogh-Szatmári Kúria

Elisabeth apartman

Platán Panzió

Két Jóbarát Apartmanház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Hanga Vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Garzó Tanya Vendégház

König Haus

Vas megye, 9737 Bük, Bükfürdő, Kossuth utca 85.

Különböző méretű, felszerelt földszinti apartmanok és szobák, kerti úszómedence, fedett grillező, csendes, nyugodt környezetben, 1200 méterre Bükfürdőtől

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Király Lajos
Telefon: +36-94/358-737
Mobil: +36-30/9272-508
E-mail cím: konighaus@t-online.hu
Weboldal: www.konighaus.hu

Szálláshely bemutatása:

Apartman- és vendégházunk 1200 méterre fekszik a fürdőtől, csendes, nyugodt környezetben. A közelben több étterem, bevásárlóközpont, szauna, szolárium, masszõr, valamint pizzéria is található. Nem messze tőlünk, van Kebab étterem és van egy házias magyarkonyha is.

Vendégházunk 12-15 fős családoknak és csoportoknak is ideális. Hat nap után kedvezményt adunk az ide érkező csoportnak! 2- ágyas fürdőszobás szobáinkban kábeltévé és SAT programú Led televízió készülékek és ingyenes WLAN használható... Ágyneműt, törülközőt biztosítunk. Konyháink felszereltek, van egy tűzhely sütővel , továbbá van 2 főzőlapos konyha. Hűtő, kávéfőző, kenyérpirító, víz forraló, mikrohullámú sütő s egyéb konyhai eszköz minden szinten.



Apartmanházunkban 2-4 ágyas különböző méretű, felszerelt , külön bejáratú földszinti apartmanok vannak nagy terasszal, fürdőszobával és konyhával. A konyhák kompletten felszereltek, van hűtő, főzőlap, kávéfőző , víz forraló , mikrohullámú sütő, evő és ívó eszköz készlet, törlőkendő. Ingyenes internet WLAN, SAT és Kábel Tv!!!

Kertünkben van egy nyári úszómedence, fedett grillező, elektromos, gázos és hagyományos (faszenes) grillsütő és bogrács. Parkolás zárt udvari parkolókban lehetséges. Vendégeink kényelmét a medence teraszán napozóágyak is biztosítják. A fedett 10 személyes grillház kényelmes szórakozási és étkezés lehetőséget nyújt. A kényelmet fokozza az itt lévő hideg meleg vizes mosogató és a kerti angol Wc.
Házunkkal szemben van a Piroska Hotel, ahol akár wellness szolgáltatásokat és reggelizést is igénybe lehet venni. Lehetőség van arra is, hogy a Hotel buszával térítés ellenében közlekedjen vendégünk a fürdőre.



Árak, feltételek:

vendégház árak csoportoknak: 12 -Fő-ig 37200 Ft/Éj+IFA
szobaárak: 1 Fő/ Éj /4000 Ft+IFA ugyanitt 2Fő/ 5499Ft+IFA
Apartman árak: 6999Ft/ 2Fő-től---- 7999 Ft/2Fő-ig + IFA
Pótágy 1500 Ft/éj/ Fő + IFS
Kisállat 700Ft /Éj

Környék, programlehetőségek:

Bük több évtizede kedvelt célpontja a pihenni, gyógyulni és kikapcsolódni vágyóknak. Híres gyógyvizének jótékony hatását nem csak hazánkban, hanem több európai országban is ismerik.
Vendégeink pihenését, kikapcsolódását szolgálja a teljesen megújult gyógy és strandfürdő, szauna, a magas színvonalú gyógy és welness szolgáltatás. van kiépített kerékpárút a fürdőre, a szomszéd városok fele, illetve Ausztriáig is!!! A közeli erdőkben turista utak találhatók. Bükön a sok étterem magyaros és zenés estékkel nyújt kellemes kikapcsolódást. Van nekünk köz úton közlekedő kisvasút, amely kellemes városnéző programot kínál, valamint itt található a világhírű 18 lyukú golfpálya is.

Városunkban, illetve a környéken van, folyóvízi, tavi horgászási lehetőség, lehet erdőben vadászni, kirándulni, a szomszéd város /Csepreg/ szőlőhegyén bort kóstolni, a fürdőn golfozni, tekézni. Közel van hozzánk, Sárvár, Szombathely, Kőszeg valamint Ausztria is.


   


Vissza a kereséshez »